Hvad bruges Salicin til

vi ved alle, at det første skridt til at kurere acne er antiinflammatorisk, så når vi køber anti-acne-produkter, vil vi være opmærksomme på at kontrollere, om der er antiinflammatoriske ingredienser på ingredienslisten. Lad os i dag lære om salicin, en almindeligt anvendt antiinflammatorisk ingrediens.

 Salicin ekstrakt

Salicin ekstrakt

Salicin, er også kendt som hvid pil bark ekstrakt. Det er bredt fordelt i bark og blade af mange arter af pil og poppel. Virkningerne af salicin er som følger:

1. Behandling af feber, forkølelse og infektioner
som et” naturligt aspirin ” bruges salicin til behandling af mild feber, forkølelse, infektioner, akut og kronisk reumatisk ubehag, hovedpine og smerter forårsaget af betændelse. Aspirin (acetylsalicylsyre), som en syntetisk erstatning for salicin, har potentielt farlige bivirkninger på mave-tarmkanalen. Som sin naturlige konfiguration kan salicin harmløst omdannes til salicylsyre i blod og lever gennem mave-tarmsystemet. Transformationsprocessen tager timer, så resultaterne mærkes ikke umiddelbart af den menneskelige krop, men den generelle effekt varer i timevis.

2. Lindring af arthritis smerter og rygsmerter

Salicin menes at være kilden til Salicsskal evne til at modstå betændelse og lindre smerter. Den smertestillende virkning af pilbark er normalt langsommere, men varer længere end for almindelige aspirinprodukter. Et forsøg viste, at en urteforbindelse indeholdende 100ng salicin effektivt kunne forbedre den analgetiske evne hos patienter med arthritis efter to måneders kontinuerlig administration. Et andet eksperiment viste, at et dagligt indtag af 1360 mg saliksbarkekstrakt i to uger havde bedre effektivitet til behandling af ledsmerter og/eller gigt. Brugen af høje doser af Salice peel ekstrakt kan også hjælpe med at lindre lændesmerter. En fire-ugers forsøg viste, at Salice peel ekstrakt indeholdende 240mg salicin effektivt kunne reducere forværringen af lændesmerter.

3. Fjern cutin og forbedre hudkvaliteten

i et patent med titlen “salicylsyre som en antiirriterende forbindelse i kosmetik og hudpræparater til ekstern brug” anses salicylsyre for at være en effektiv ingrediens i “kontrol og forebyggelse af såkaldt”stikkende smerte”. Salicylsyre kan bruges til behandling af atopisk dermatitis, hudirritation af type I og IV, og salicylsyre kan øge tærsklen for irritation for følsom hud.”Salicins aspirinlignende egenskaber menes også at være nyttige til at eliminere bleudslæt, herpetic inflammation og solskoldning i en koncentration på omkring 5%.

nuværende anvendelser af salicin omfatter antipyretika, reumatiske lægemidler, analgetika og kosmetik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.