ei lupauksia kokonaan poistaa tai kokonaan kadota mitään arpia / venyttää-merkit. Bio-Oil lupaa läpimurtoaineenaan PurCellin oil yksinkertaisesti vähentää arpia, raskausarpia, epätasaista ihon sävyä, ikääntyvää ihoa ja kuivattua ihoa. Ei-rasvainen ja kevyt muotoilu takaa, että se saa helposti imeytyy ihoon.

bioöljyn ainesosat

Bioöljyvalmiste on öljypohjiin suspendoituneiden vitamiinien ja kasviuutteiden sekoitus. Tärkein ainesosa on mineraaliöljy (paraffinum liquidum) ja aine, joka on eniten hyvitetään tuotteen parantava kyky on Purcelliini. Kasviperäisiin aineisiin kuuluvat Calendula officinalis-kukkauute, lavandula angustifolia-öljy, Rosmarinus officinalis-lehtiöljy, Anthemis nobilis-kukkaöljy. Se sisältää myös ihon terveyteen liittyviä vitamiineja eli Retinyylipalmitaattia ja Tokoferyyliasetaattia. Öljypohja koostuu mineraaliöljystä, triisononanoiinista, cetearyylietyyliheksanoaatista, isopropyylimyristaatista, Glysiinisoja-öljystä, Helianthus annuus-siemenöljystä, BHT: stä ja bisabololista. Se sisältää myös väriaineita, hajusteita ja erilaisia kemikaaleja, kuten bentsyylisalisylaattia ja Alfa-isometyyli-Jononia ja niin.

edut

kosteuttaa (kosteuttaa) kuivaa ihoa, mutta ei tee siitä rasvaista.
vähentää (tasoittaa) kauneusvirheiden esiintymistä & arvet
silottavat (häivyttävät) raskausarpia.
Vähentää ryppyjä parantamalla kollageenia ja elastiinia.

haitat

sivut & astian pohja voi rasvoittua helposti ja jättää öljyä lipaston päälle.
nestemäinen parafiini voi aiheuttaa puhkeamisia joillakin henkilöillä, joilla on ollut vaikea akne.
kasviuutteet voivat aiheuttaa ihoärsytystä niille, joilla on erittäin herkkä iho

käytä

Bioöljysivusto suosittelee käyttämään sitä vähintään 3 kuukauden ajan epätasaisen ihon sävyn tai kasvojen arpien vuoksi. Hieronta pyörivin liikkein, kunnes koostumus on täysin imeytynyt ihoon. Käytä sitä joka ilta yhdessä tavanomaisen ihonhoitorutiinin kanssa maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

varovaisuutta

bioöljyä tulee käyttää tulehtumattomalle iholle, jossa ei ole avoimia haavoja, eikä sitä saa ottaa sisäisesti. Älä käytä rikkoutuneelle iholle. Olisi parasta tehdä ensin ihotestejä pienelle alueelle ennen bioöljyn käyttöä ihoärsytyksen tai allergisen reaktion tarkistamiseksi. Jos ihoärsytystä ilmenee, valmisteen käyttö on lopetettava. Henkilöille, joilla on jokin ihosairaus tai käyttävät ajankohtainen lääkitys, ota ihotautilääkäri ennen tämän tuotteen käyttöä.

bioöljyn ainesosien Charcteristics

PurCellin: pääasiallinen ainesosa Purcellinöljy varmistaa maksimaalisen imeytymisen ja pitää ihon kosteutettuna. Purcelliini on synteettinen muoto ankkojen ja muiden vesilintujen tuottamasta kasvatusöljystä, jolla ne pysyvät pinnalla vedessä. Luonnon saippuat ja voiteet on jo pitkään valmistettu ankkaöljystä. Bioöljy on ensimmäinen tuote, jossa käytetään aineen synteettistä muotoa.

mineraaliöljy: mineraaliöljyn hyöty, öljytuote kyseenalaistetaan joskus. Jotkut ihmiset kokevat, että se on epäterveellistä iholle, koska se tukkii ihohuokosia ja lopulta kuivattaa sitä sen sijaan, että parantaisi sitä. Toiset väittävät, että mineraaliöljy vangitsee elimistön luonnollisen kosteuden ja suojaa sitä ilmassa olevilta kuivuvilta aineksilta.

  • rosmariiniöljy (Rosmarinus Officinalis) on erinomainen antiseptinen ja antibakteerinen öljy, jonka on todettu vähentävän tulehdusta ja helpottavan mikrohaavojen paranemista.
  • kamomillaöljy tai Anthemis Nobilis Flower Oil sopii erinomaisesti ihon sävyn ja muiden pigmenttiongelmien tasoittamiseen. Monien mielestä tuoksu aiheuttaa aivastelua ja heinänuhan kaltaisia oireita.
  • laventeliöljy (Lavandula Angustifolia) on rauhoittava öljy, joka toimii erinomaisena antioksidanttina ja jonka tiedetään vähentävän ihovaurioita.
  • Calendula (Calendula Officinalis) öljy on tärkein kosteuttava aine, joka rauhoittaa ja kirkastaa ja sopii erinomaisesti kuivalle iholle.
  • auringonkukan (Helianthus Annuus) siemenöljy on mainio monikäyttööljy iholle.
  • soijaöljy(glysiini Soja) on hyvä monikäyttöinen öljy, jota käytetään iholle.

Retinyylipalmitaatin tai A-vitamiinin tiedetään vähentävän ihon värimuutoksia. Tokoferyyliasetaatti tai E-vitamiini vahvistaa ihoa ja auttaa korjaamaan soluvaurioita. Triisonanoiini on ihosairaus, joka auttaa muita ainesosia imeytymään tarkemmin ihoon. Cetearyylietyyliheksanoaatti on ihoa ja hiuksia hoitava aine. Isopropyylimyristaatti on turvallinen sidosaine, jota saadaan usein eläimistä. Bisabololilla tiedetään olevan anti-ärsyttäviä, anti-inflammatorisia ja antimikrobisia ominaisuuksia. Sitronelloli on peittävä aine, jota pidetään yleisesti turvallisena myös elintarvikekäyttöön.

totuus BIOÖLJYSTÄ

  • tonkapavun siemenistä löytyvä kumariini esiintyy tässä tuotteessa hajusteen ainesosana. Jo verrattain pienet määrät kumariinia voivat aiheuttaa maksavaurioita, kun sitä joutuu verenkiertoon.
  • säilöntäaineena käytetty BHT on todennäköinen karsinogeeni, ja se on luokiteltu oletetusti myrkylliseksi tai haitalliseksi.
  • Alfa-Isometyylijononia pidetään suhteellisen turvallisena, mutta sen tiedetään ärsyttävän ihoa ja laukaisevan joillekin ihmisille allergisia reaktioita.
  • eugenoli (neilikkaöljy) on denaturointiaine ja tuoksukomponentti, jonka käyttöä hajusteissa on rajoitettu.
  • ihoa herkistävää farnesolia käytetään deodoranttina kosmeettisissa valmisteissa sen antibakteerisen vaikutuksen vuoksi.
  • geranioli on kiinteyttävä aine, joka luokitellaan ”muita vaikutuksia aiheuttaviksi myrkyllisiksi aineiksi” ja jota pidetään vaikeana silmää (ja kohtalaista ihoa) ärsyttävänä aineena.
  • Hydroksisitronellaali on hajusteissa käytettävä hajuaine. Kosmetiikka on hyväksytty käytettäväksi vain alle 1% pitoisuudella.
  • hydroksi-Isoheksyyli-3-Syklohekseenikarboksaldehydi, hajustekomponentti, on todettu aiheuttavan kosketusallergisia reaktioita 2-3%: lla ekseemapotilaista.
  • hajusteena käytettävä limoneeni on lievä ihoa ärsyttävä aine. Limoneeni-1,2-oksidi (muodostuu ilmasta hapettumalla) on tunnettu Ihoa herkistävä aine. Se on myös syttyvää.
  • linalooli on peittävä tuoksu, joka voi imeytyä ihoon aiheuttaen ärsytystä, allergisia reaktioita ja joka voi olla vaarallinen syntymättömälle lapselle.
  • Ci 26100 on FDA: n virallisesti luokittelema punainen väriaine (Red 225), ja tiedot ovat osoittaneet tällä olevan biokertyviä vaikutuksia.
  • Parfum ia keinotekoinen tuoksu, joka voi aiheuttaa ihoreaktioita.
  • hajusteiden sisältämä Amyylikinnamaali on luokiteltu ”allergisoivaksi” aineeksi, joka voi aiheuttaa mahdollista herkistymistä.
  • Bentsyylisalisylaatti on UV-säteilyä absorboiva aine, jonka ainesosana on salisyylihappo, jota raskaana olevat naiset eivät saa käyttää.

lopullinen tuomio:

totuus on, että Bioöljy on ehdottomasti täynnä myrkkyjä. Suosittelen raskaana oleville ja imettäville naisille ehdottomasti välttää tätä tuotetta. Muille-päätös on itsestä kiinni!

FOL⅃O W

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.