Bilde: Getty

Gmail er flott, fordi Du kan sjekke meldingene dine fra stort sett alle tilkoblede enheter. Men hva om det web-tilkoblet enhet skjer for å være din venns datamaskin, og du glemmer å logge ut etter at du er ferdig?

Siste Video

denne nettleseren støtter ikke videoelementet.

Gmail tilbyr faktisk muligheten til eksternt å logge ut o-enheter gjennom appen. Det er noe jeg personlig har brukt noen ganger når jeg har sendt en nettbrett til en venn for å låne, og innser etter at de har forlatt huset mitt at e-posten min fortsatt var koblet til den.

er det det verste hvis vennen min ser innboksen min? Sannsynligvis ikke. Når det er sagt, er det noen ganger varsler om ting jeg har kjøpt (kanskje for den vennen) eller andre notater jeg helst vil være privat enn å sette dem i ansiktet av min venn.

G / O Media kan få en kommisjon

Annonse

hvis du ved et uhell lar deg logge på på en enhet, er det superenkelt å logge av eksternt.

logg Først På Gmail på en enhet du har. Bla til bunnen av siden og velg » Detaljer.»En pop up vil da vise deg alle stedene du er logget inn. Klikk På «Logg av alle Andre Gmail – nettøkter» for å logge deg ut på vennens datamaskin.

Annonse

for enheter må du gå til myaccount.google.com Og deretter «Logg på & sikkerhet» etterfulgt av Enhetsaktivitet & varsling. Under delen «Nylig brukte enheter» ser du alle enhetene som for øyeblikket er autorisert til Å få tilgang Til Gmail-kontoen din. Trykk på enheten du vil oppheve tilgangen til, og velg Deretter Fjern for å logge den av eksternt.

Annonse

Emily Er en tech, reise, og alkohol reporter basert I San Francisco. Hun er også forfatter av boken «Produktivitet Hacks: 500 + Enkle Måter Å Oppnå Mer På Jobb – Som Faktisk Fungerer!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.